Wie zijn wij?

mirmaandrecosmetitextpr

Mirna van Donselaar (45)

Na mijn opleidingen Public Relations, Journalistiek en Bachelor Business & Marketing werkte ik eerst enkele jaren in dienstverband als onder meer Copywriter, PR-manager, Product- en Marketing manager voor een aantal verschillende bedrijven in de Beauty en OTC-branches.

Ik richtte in 2003 Cosmetitext op en startte aanvankelijk als ondersteunend tekstbureau voor bedrijven in de beauty- en gezondheidsbranche. Met mijn public relations-achtergrond en uitgebreide persnetwerk, werd de PR echter al heel snel onze ‘core business’ en veranderde onze bedrijfsnaam in Cosmetitext PR.

Dankzij ons complete dienstenpakket met PR, tekstuele vormgeving, marketingondersteuning en branchegerichte vertalingen bieden we een voor de markt unieke, 100% gespecialiseerde ‘all-in’ service voor  uiteenlopende bedrijven in de Beauty-, Wellness- en Gezondheidsbranches.

André van Donselaar (50)

Ik werkte vanaf de start in 2003 reeds parttime voor Cosmetitext en in 2007 werd ik volledig partner en mede-eigenaar van Cosmetitext PR.

Mijn achtergrond ligt in marketing (NIMA-A en NIMA-B) en ik volgde aansluitend onder meer de opleidingen Public Relations, Grafische Vormgeving, Productfotografie, Commercieel Management en Webdesign.

Binnen ons bedrijf houd ik me, naast de PR,  onder meer bezig met marketingmatige projecten, grafische vormgeving , productfotografie voor onze klanten en het commerciële management.

Missie

Cosmetitext PR biedt u als fabrikant, leverancier of distributeur in de Beauty-, Wellness- en/of Gezondheidsbranches (OTC)
de volgende dienstverlenende, branchegespecialiseerde disciplines onder één dak:

• ŸPR-bureau
• ŸMarketingondersteuning
• ŸTekstuele vormgeving
• ŸVertaalbureau

Onze gespecialiseerde full service formule en ruime branchegerelateerde praktijkervaring zorgen ervoor, dat u alles kunt centreren bij één dienstverlener met een gedegen kennis van de Beauty- & Wellnessbranches op meerdere  fronten.

Onze Specialisaties

Public Relations
Marketingondersteuning
Tekstuele Vormgeving
Vertalingen

Onze Klanten